Import/Export


We importeren groenten en fruit vanuit alle delen van de wereld. Onze nadruk ligt op citrus, steenfruit, appelen, ijsbergsla, granaatappelen en kersen!

Onze klanten in Nederland zijn voornamelijk groothandelaren, exporteurs en supermarkten. We exporteren daarnaast zelf ook naar klanten door heel Europa.

Citrus
Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn we super-gespecialiseerd in citrus. Om jaarrond topproducten te kunnen aanbieden, werken we samen met leveranciers in Argentinië, Uruguay, Peru, Australië, USA, Mexico, Marokko en Zuid Afrika. Uiteraard weten we ook de weg naar de beste Spaanse producten. Wilt u zeker zijn van 12 maanden per jaar een hoogwaardig citrusaanbod, dan is Van Ooijen dè partij.

Kersen
Het ‘zwarte goud’ is een verhaal apart. En een vak apart. We halen dit bijzondere steenfruit bij de beste telers in Spanje, Griekenland, Turkije, Canada en Argentinië. De ene klant wil donkere kersen, de andere weer lichtere kersen. Elke markt kent zijn voorkeur en natuurlijk kennen wij die ook. Zo komt de juiste partij op het juiste adres; we hebben het immers zelf gecheckt..!

Granaatappelen
Al geruime tijd mogen we granaatappelen ook tot één van onze specialismen rekenen. Een gezond product met een snel toenemend aantal fans. Onze leveranciers verhogen ieder jaar hun productie om aan de vraag van de markt te voldoen. Van Ooijen zorgt ervoor dat deze exotische kwaliteitsproducten bij de juiste partijen terechtkomen.

IJsbergsla
Eén van de weinige groenten die we doen is ijsbergsla. Met Spanje als wintertuin is onze ijsbergsla al jarenlang favoriet bij onze klanten. Ons geheim? Gewoon een goed product leveren met een mooie uitstraling en een marktconforme prijs. Mèt een beetje persoonlijke aandacht van ons.

Visie
Noem ons ouderwets, maar we geloven in ‘tijd voor kwaliteit’. En dat proef je…

Laatste Nieuws


18
jun
Van Ooijen in de Markthal Lees meer>

Contactgegevens


Handelsweg 149
2988 DC Ridderkerk
The Netherlands
T. +31 (0)180 - 65 55 55
F. +31 (0)180 - 55 75 44
E. info@vanooijencitrus.nl